Vi expanderar inom affärsjuridik

Vi söker

Nyman & Wergens Advokatbyrå söker ytterligare en biträdande jurist/advokat. Vi söker dig med ett genuint intresse för affärsjuridik och insolvensrätt. Du bör ha minst tre års yrkeserfarenhet, gärna från tingsrätt eller advokatbyrå med inriktning mot affärsjuridik och/eller insolvensrätt. Som person ser vi gärna att du är engagerad, noggrann, lyhörd och har känsla för klientens behov.

Om oss

Nyman & Wergens Advokatbyrå etablerades år 1997 och finns i centrala lokaler belägna på Kungsgatan i Umeå. Vi har under året förstärkt vår kompetens inom  affärsjuridik och insolvensrätt och är för närvarande sju medarbetare, varav tre advokater som tillika är konkursförvaltare. Vi har en hög arbetsbelastning och behöver förstärka vårt team med en engagerad biträdande jurist/advokat.

Arbetsvillkor och ansökningsinformation

Tjänsten avser en tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan med betyg och referenser sänds till jenny@nwab.se. Sista ansökningsdag är 2016-08-31. Eftersom vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten eller om Nyman & Wergens Advokatbyrå är du välkommen att kontakta Jenny Viklund.

Rulla till toppen