Anställning eller praktik

Vid Advokatbyrån arbetar vi i team, varvid den långa erfarenhet som vissa av advokaterna besitter tillvaratas i kombination med de yngre juristernas moderna tankesätt. Advokatbyrån expanderar och är en arbetsplats med gemenskap och en positiv laganda. Advokatbyråns medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Vår företagskultur präglas av engagemang och en positiv vilja att hela tiden utvecklas. Vid Advokatbyrån Nywa är ingen dag den andra lik. I en stimulerande miljö arbetar vi tillsammans för att skapa Norrlands bästa advokatbyrå utifrån medarbetarnas och klienternas intressen. Advokatbyrån har ett gott arbetsklimat med en positiv arbetsmiljö som alla medarbetare tar ansvar för.

Om Du är intresserad av att göra din praktik eller arbeta vid Advokatbyrån är du välkommen med Din ansökan till ansokan@nywa.nu.

Behandling av personuppgifter
När du ansöker om anställning eller praktik hos oss behandlar vi personuppgifter om dig för att kunna hantera din ansökan. Mer information om vår personuppgiftsbehandling finner du i vår Personuppgiftspolicy.

Advokatbyrån Nywa expanderar

Vi söker
Advokatbyrån Nywa söker ytterligare en erfaren advokat eller biträdande jurist med minst tre års yrkeserfarenhet. Vi söker dig med ett genuint intresse för affärsjuridik, tvistelösning och insolvensrätt. Du bör ha minst tre års arbetserfarenhet, gärna från domstol eller advokatbyrå.

Vår blivande kollega ser vi gärna är engagerad, noggrann, lyhörd och har stark känsla för klientens behov.

Om oss
Advokatbyrån Nywa etablerades år 1997 och finns i centralt belägna lokaler i Umeå. Advokatbyrån befinner sig i en expansiv fas och har för närvarande tre advokater, varav två innehar uppdrag som konkursförvaltare, fyra biträdande jurister samt administrativ personal. Vi har en hög arbetsbelastning och behöver förstärka vårt team med en engagerad advokat eller biträdande jurist.

Arbetsvillkor och ansökningsinformation
Tjänsten avser en tillsvidareanställd heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Eftersom vi kommer kalla till intervju löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan med CV, personligt brev och referenser så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här