Anställning eller praktik

Vid Advokatbyrån arbetar vi i team, varvid den långa erfarenhet som vissa av advokaterna besitter tillvaratas i kombination med de yngre juristernas moderna tankesätt. Advokatbyrån expanderar och är en arbetsplats med gemenskap och en positiv laganda. Advokatbyråns medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Vår företagskultur präglas av engagemang och en positiv vilja att hela tiden utvecklas. Vid Advokatbyrån Nywa är ingen dag den andra lik. I en stimulerande miljö arbetar vi tillsammans för att skapa Norrlands bästa advokatbyrå utifrån medarbetarnas och klienternas intressen. Advokatbyrån har ett gott arbetsklimat med en positiv arbetsmiljö som alla medarbetare tar ansvar för.

Om Du är intresserad av att göra din praktik eller arbeta vid Advokatbyrån är du välkommen med Din ansökan till ansokan@nywa.nu.

Behandling av personuppgifter
När du ansöker om anställning eller praktik hos oss behandlar vi personuppgifter om dig för att kunna hantera din ansökan. Mer information om vår personuppgiftsbehandling finner du i vår Personuppgiftspolicy.

Advokatbyrån Nywa söker två nya kollegor

  • en erfaren advokat eller biträdande jurist med några års yrkeserfarenhet gärna från domstol eller advokatbyrå.
  • en paralegal, sekreterare eller handläggare gärna med erfarenhet från advokat-, jurist- eller redovisningsbyrå.

Vi tänker att vår blivande kollega är engagerad, noggrann, lyhörd och har en stark känsla för kvalitet, service och klientens behov.

Om oss
Advokatbyrån Nywa etablerades år 1997 och finns i centralt belägna lokaler i Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik. Advokatbyrån har för närvarande tre advokater, en biträdande jurist samt administrativ personal. Vi har en hög arbetsbelastning och behöver förstärka vårt team med en engagerad advokat eller biträdande jurist och en paralegal eller sekreterare.

Arbetsvillkor och ansökningsinformation
Tjänsten avser en tillsvidareanställd heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Eftersom vi kommer kalla till intervju löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan med CV, personligt brev och referenser så snart som möjligt, dock senast den 15 september 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här