Karriär

Anställning eller praktik

Vid Advokatbyrån arbetar vi i team, varvid den långa erfarenhet som vissa av advokaterna besitter tillvaratas i kombination med de yngre juristernas moderna och utmanande tankesätt. Advokatbyrån expanderar och är en arbetsplats med gemenskap och en positiv laganda. Advokatbyråns medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Vår företagskultur präglas av engagemang och en positiv vilja att hela tiden utvecklas. Vid Advokatbyrån Nywa är ingen dag den andra lik. I en stimulerande miljö arbetar vi tillsammans för att skapa Norrlands bästa advokatbyrå utifrån medarbetarnas och klienternas intressen. Advokatbyrån har ett gott arbetsklimat med en positiv arbetsmiljö som alla medarbetare tar ansvar för.

Advokatbyrån Nywa etablerades år 1997. Vi finns i centralt belägna lokaler i Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik. Advokatbyrån har för närvarande tre advokater, tre biträdande jurister samt administrativ personal. Vi har en hög arbetsbelastning och behöver förstärka vårt team med en engagerad advokat eller biträdande jurist.

Advokatbyrån Nywa söker nya kollegor

Advokatbyrån söker en erfaren advokat eller biträdande jurist med några års yrkeserfarenhet, gärna från domstol eller advokatbyrå.

Vi tänker att vår blivande kollega är engagerad, noggrann, lyhörd och har en stark känsla för kvalitet, service och klientens behov.

Tjänsten avser en tillsvidareanställd heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sänd din ansökan med CV, personligt brev och referenser så snart som möjligt till ansokan@nywa.nu. Om du har frågor ser vi fram emot din kontakt.

När du ansöker om anställning eller praktik hos oss behandlar vi personuppgifter om dig för att kunna hantera din ansökan. Mer information om vår personuppgiftsbehandling finner du i vår Personuppgiftspolicy.

Varmt välkommen med din ansökan!

Praktik vid Advokatbyrån Nywa

Om du studerar till paralegal eller jurist kan du göra din praktik vid Advokatbyrån Nywa. 

Sänd din ansökan med personligt brev och betyg till ansokan@nywa.nu som vi löpande tar emot.

Rulla till toppen