Uncategorized

Vilken förenkling vill företag i Västerbotten se gällande upphandlingar?

Svenskt Näringsliv ställde i samband med att nya regler rörande offentlig upphandling trädde i kraft år 2017 frågan  ”Vilken förenkling vill företag i Västerbotten se gällande upphandlingar?”

Agneta Gustafsson, advokat vid Nyman & Wergens Advokatbyrå, gav följande svar:

För att läsa hela artikeln, klicka på följande länk: https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/vasterbotten/1002-nya-paragrafer-att-halla-koll-pa_669552.html

Vilken förenkling vill företag i Västerbotten se gällande upphandlingar? Läs mer »

Vi välkomnar Frida Sandberg!

Nyman & Wergens Advokatbyrå växer med stormsteg och vi har nu glädjen att hälsa vår nya sekreterare Frida Sandberg välkommen! Frida kommer sköta administrativa göromål på byrån och utgör med sin tidigare erfarenhet av arbete på advokatbyrå ett värdefullt tillskott till vår verksamhet.

Välkommen Frida!

Vi välkomnar Frida Sandberg! Läs mer »

Vi expanderar inom affärsjuridik

Vi söker

Nyman & Wergens Advokatbyrå söker ytterligare en biträdande jurist/advokat. Vi söker dig med ett genuint intresse för affärsjuridik och insolvensrätt. Du bör ha minst tre års yrkeserfarenhet, gärna från tingsrätt eller advokatbyrå med inriktning mot affärsjuridik och/eller insolvensrätt. Som person ser vi gärna att du är engagerad, noggrann, lyhörd och har känsla för klientens behov.

Om oss

Nyman & Wergens Advokatbyrå etablerades år 1997 och finns i centrala lokaler belägna på Kungsgatan i Umeå. Vi har under året förstärkt vår kompetens inom  affärsjuridik och insolvensrätt och är för närvarande sju medarbetare, varav tre advokater som tillika är konkursförvaltare. Vi har en hög arbetsbelastning och behöver förstärka vårt team med en engagerad biträdande jurist/advokat.

Arbetsvillkor och ansökningsinformation

Tjänsten avser en tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan med betyg och referenser sänds till jenny@nwab.se. Sista ansökningsdag är 2016-08-31. Eftersom vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten eller om Nyman & Wergens Advokatbyrå är du välkommen att kontakta Jenny Viklund.

Vi expanderar inom affärsjuridik Läs mer »

Två elever döms för "strykjärnsnollningen"

Två elever döms för den s.k ”strykjärnsnollningen” på Lundbergs skola i augusti förra året då en 14-årig elev brännskadades. Eleverna döms för vållande till kroppsskada till dagsböter. Tingsrätten frikänner emellertid alla åtalade elever och den åtalade elevhemsföreståndaren från åtalen för olaga hot alternativt ofredande och medhjälp.
Källa: Värmlands tingsrätt

Två elever döms för "strykjärnsnollningen" Läs mer »

Rulla till toppen