Affärsjuridik

Juridisk rådgivning för företag

Advokatbyrån biträder såväl stora som små företag i skilda juridiska frågor. För advokaterna är det en självklarhet att i rådgivningen beakta såväl den affärsmässiga som den juridiska aspekten.

Advokaterna har gedigen erfarenhet av att löpande biträda vid företagsöverlåtelser, utföra due diligence, upprätta och granska avtal samt lämna råd i övriga juridiska frågor som kan uppkomma i bolagets löpande verksamhet. Avtal är av central betydelse för ett lönsamt framgångsrikt företag. Som företagare är det en klok investering att låta en erfaren advokat granska de avtal företaget träffar för att undvika oväntade överraskningar i framtiden.

Advokatbyrån upprättar och granskar de avtal som företag har behov av i sin verksamhet, exempelvis aktieöverlåtelseavtal, aktieägaravtal, leveransavtal, licensavtal, konsultavtal, samarbetsavtal, leasingavtal, sekretessavtal, kreditavtal, återförsäljaravtal, VD-avtal och överlåtelseavtal på såväl svenska som engelska.

Advokaterna håller regelbundet föredrag och utbildningar inom avtalsrätt, aktiebolagsrätt och om styrelsens legala ansvar för företagets åtaganden.

Behöver du hjälp med affärsjuridiska frågor? Kontakta Advokatbyrån Nywa för juridisk rådgivning, oavsett om det är upprättande eller granskning av avtal eller strategiska samtal. Vi finns i Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik.

Rulla till toppen